Astrologie si tarot
 

Horoscopul si astrologia

Astrologia – stiinta stelelor

Astrologia – stiinta stelelor„Astrologie” este un cuvant provenit din limba greaca, unde inseamna „Stiinta stelelor”. Inca de acum 5 milenii, oamenii priveau spre stele si incercau sa descifreze semnificatia miscarilor lor si felul in care ne influenteaza personalitatea, viata si relatiile cu cei din jurul nostru. Regii, imparatii si oamenii cu putere cereau sfaturile astrologilor pentru a isi hotari urmatoarele miscari in functie de influentele astrale.

Abia in ultima jumatate de secol oamenii au inceput sa perceapa astrologia ca pe o unealta care poate fi pusa la dispozitia tuturor si care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine in primul rand pe noi insine, dar si pe cei din jurul nostru.

Horoscopul – micul nostru ghid astral

Horoscopul – micul nostru ghid astralPentru a realiza horoscopul, astrologii studiaza harta cerului – pozitiile planetelor, miscarea lor si unghiurile pe care le formeaza. Interpretand aceste date, ei pot crea horoscopul zilnic, saptamanal, horoscopul dragostei sau un horoscop personalizat, care se concentreaza pe o anumita zona din viata cuiva, pe un eveniment care afecteaza intreaga planeta sau pe relatia dintre doi oameni.

Daca doresti un horoscop facut de un astrolog cu experienta, sa afli ce iti vor aduce astrele in viitor, un horoscop in dragoste, daca vrei sa stii ziua cea mai favorabila pentru o casatorie sau sa aflii mai multe despre compatibilitatea si relatia ta cu persoana iubita, poti suna oricand la

Astrologie Gratuita Online

 

Intrebarea Dvs *
Nume
Prenume
E-mailul Dvs *
Tara
Localitate
SEX *
Data nasterii *
Culoarea parului *
Culoarea ochilor *
Inaltime
Greutate
Telefon

Am citit si sunt de acord cu
termenii si conditiile de utilizare

Prima interpretare este gratuita si va fi transmisa pe adresa de e-mail!


0903760680, Tariful este 1.3 EUR/min +TVA;

* Serviciu rezervat persoanelor mai mari de 18 ani. Datele pe care le cerem sunt necesare pentru a trimite raspunsurile pe mail. Nu implica nici un cost suplimentar. Acest serviciu va permite doar o consultatie gratuita online. Daca doriti o consultatie mai ampla, puteti suna la numarul de telefon afisat.

 

 

 
 
     
 

Din motive de securitate, va rog sa completati din nou adresa dvs de mail: